"Ta bílá ti sluší" - nový song a video

Máme pro vás skvělou novinku! Marek Ztracený právě, po téměř roce a půl, vydal svůj nový singl a sním i videoklip pod názvem „Ta bílá ti sluší,“ a věřte, je to novinka, kterou si opravdu zamilujete. Je ze života - nečekaně :) Píseň o lásce, o životě a o tom, jaká je to je, když se dva lidé rozhodnou spojit své cesty v jednu. Tenhle den jednou prožije téměř každý. Jasně, můžete říct, že někteří nikdy, ale nezapomeňte, že někteří zase vícekrát, takže se to vyrovnává :) Možná, že vypráví zrovna o vašich pocitech. Ať už jste v obdobné životní situaci, nebo máte vedle sebe někoho, s kým sdílíte radosti i starosti, tahle píseň je pro vás. Snad se vám bude líbit.

„Ta bílá ti sluší“ vznikla jako oslava těch krásných, ale i trochu nervózních chvil, které každý zažívá v den své svatby. Život je dlouhá cesta, kterou musíme ujít společně, ruku v ruce, krok za krokem. A tenhle song je takovým malým hudebním doprovodem na té pomyslné životní cestě. V textu se prolínají rýmy o radosti, štěstí, ale i nejistotě – protože láska je někdy jako tancem mezi hvězdami a jindy zase jako závod, kde není jasná mapa ani návod. To všechno v sobě píseň nese a my věříme, že v ní každý najde kousek svého příběhu.

Pohled do zákulisí natáčení nového videoklipu - Ta bílá ti sluší

O natáčení videoklipu: Láska v Císařských lázních

Co by to bylo za píseň bez pořádného videoklipu! Natáčení probíhalo na začátku září v nádherných prostorách Císařských lázní v Karlových Varech. V místě, které má neuvěřitelnou atmosféru a přenese nás do krásné svatební nálady. Spolu s režisérem Ondřejem Urbancem a kameramanem Vladimírem Doležalem jsme se snažili zachytit všechny ty momenty – od nervózních pohledů před oltářem až po radost a slzy štěstí, které svatební den přináší.

Obrovské díky patří také stylistovi Lukášovi Macháčkovi, který se postaral o to, aby celá parta a všichni svatebčané vypadali naprosto dokonale. V hlavních rolích nevěsty a ženicha se představili Natálie Otáhalová a Tomáš Weber.

V hlavních rolích Natálie Otáhalová a Tomáš Weber.

Děkujeme fanouškům: jste opět součástí Markova klipu

A teď to nejlepší! Na natáčení se podíleli i někteří z vás, členů věrné Ztracené rodiny. Přibližně 60 komparzistů si zahrálo roli svatebních hostů a byli jedním slovem skvělí! Strávili s námi celý den, v úmorném horku, které začátkem září ještě panovalo. A i přesto do toho dali všechno. Patří jim obrovské díky za trpělivost, energii a podporu! Jako poděkování pro všechny zúčastněné máme připravenou vstupenku na některý z Markových nadcházejících koncertů – těšíme se, až se tam znovu potkáme!

Báječní komparzisté Ztracené rodiny na jednom místě

Nový klip je venku! Kde ho najdete?

Videoklip k písni „Ta bílá ti sluší“ je právě teď k dispozici na oficiálním YouTube kanále Marka Ztraceného. Určitě se na něj podívejte a dejte vědět, jak se vám líbí. Bude to trochu jako znovu prožít ten svatební den, naplněný emocemi, radostí a nadějí.

Pauza během náročného natáčení

A co dál? Rozhovory, (je) Zpátky Tour a další překvapení?

Vydáním písně „Ta bílá ti sluší“ celý příběh teprve začíná.Připravili jsme pro vás spoustu dalších věcí! Už brzy budete moci Marka slyšet v několika rozhovorech, kde se podělí o to, jak tento singl vznikl, co ho inspirovalo a také o zážitky z natáčení. A to není všechno! Tenhle singl je zároveň předzvěstí jeho velkého návratu na koncertní pódia, který se uskuteční již příští léto.

NeZtraťte další
novinky

Zpět na novinky