Nová Členská sekce Ztracené rodiny

Nová členská sekce Ztracené rodiny: Všechny výhody na jednom místě Marek Ztracený si pro své fanoušky připravil skvělou novinku – novou členskou sekci, která výrazně usnadní přístup ke všem výhodám, akcím a novinkám. Dosud byly veškeré informace a výhody zasílány výhradně e-mailem, které v minulosti nefungovaly vždy na 100 %. Některým z vás e-maily nedorazily, skončily v nevyžádané poště nebo se nezdařila registrace. S novou členskou sekcí ale vše dostává nový, jednodušší a přehlednější rozměr.

Co nová členská sekce nabízí?

V nové sekci, ke které se fanoušci dostanou prostřednictvím přihlášení ke svému účtu, jsou všechny výhody dostupné přehledně na jednom místě. Už není třeba čekat na e-maily – všechno, co potřebujete vědět, najdete ihned po přihlášení.

Členská sekce nabídne například:

Exkluzivní obsah: Fanoušci získají přístup k neveřejným informacím, novinkám, speciálním videím a dalšímu obsahu, který není dostupný ostatním.

Přednostní nákup vstupenek: Členové Ztracené rodiny mají možnost zakoupit lístky na koncerty Marka Ztraceného dříve než ostatní. Už se nemusíte bát, že by vám uniklo místo na vyprodaném koncertu. Díky přednostnímu nákupu máte jistotu, že budete u toho!

Meet & Greet: Další výhodou je možnost osobně se setkat s Markem a jeho kapelou. Tato možnost bude exkluzivně dostupná pouze členům Ztracené rodiny v rámci speciálních akcí.

Originální merchandise: Fanoušci budou mít možnost získat časově omezené zvýhodněné ceny vybraných položek Markova merche.

Soutěže a akce: Členská sekce Ztracené rodiny nabídne možnost účastnit se speciálních soutěží a výzev, kde budou fanoušci moci vyhrát skvělé ceny, jako jsou vstupenky, merch nebo dokonce zážitky spojené s osobní účastí Marka Ztraceného a členy jeho kapely.

Jak se do členské sekce přidat?

Registrace do členské sekce je snadná a zcela zdarma. Stačí zadat svůj e-mail a vyplnit jednoduchý formulář „Vytvořit účet“ nebo „Chci být součástí rodiny“.Jakmile dorazí potvrzovací zpráva, máte přístup ke všem výhodám. Po přihlášení pomocí e-mailu a hesla, které si sami zvolíte, se vám automaticky otevře sekce s novinkami a exkluzivním obsahem. Členové navíc mohou ve svém účtu upravovat doručovací adresu a sledovat historii objednávek, což zrychluje a usnadňuje nákup v e-shopu s Markovým merchem.

Už žádné zmeškané informace

Nemusíte se bát, že vám unikne nějaká novinka. Jakmile budek dispozici nová informace, notifikace vám dorazí e-mailem, takže budete v obraze, i když se zrovna nepřihlásíte do svého účtu. Ztracená rodina tak bude mít všechny důležité zprávy vždy po ruce a bez problémů.

Proč ještě nejste součástí Ztracené rodiny?

Jednoduchost, přehlednost a spolehlivost – to jsou hlavní důvody, proč přecházíme z e-mailové komunikace na novou členskou sekci. Všechny výhody najdete na jednom místě, žádné problémy s doručením nebo registrací a přehledný přístup k exkluzivním novinkám.

Neváhejte a přidejte se do Ztracené rodiny.

NeZtraťte další
novinky

Zpět na novinky