Marek Ztracený (je) Zpátky Tour 2025

Marek Ztracený se v létě 2025 vrátí na koncertní pódia. Po plánované pauze, přesně po dvou letech od jeho legendárních koncertů v pražském Edenu, zamíří po celé České republice v rámci: MAREK ZTRACENÝ (je) ZPÁTKY TOUR 2025!

Dámy a pánové,

čekání je u konce. Přesně po dvou letech od posledních koncertů v Edenu se Marek Ztracený vrátí na pódia a začne nová kapitola. Jeho a doufáme, že i vaše!? 😉

Naposledy jste přijeli vy za Markem do Edenu a tentokrát vám to oplatí a pojede za vámi. Je odhodlaný odehrát ty nejlepší koncerty se spoustou specialit. Jedná se o 20 zastávek na výjimečných místech, a jak jste u nás zvyklí, čeká vás opět mnohem víc než koncert. Naznačíme, že se můžete těšit na skvělou Kateřinu Marii Tichou, jakožto hudebního hosta a zachraňovat životy se budou se záchranářem Markem Dvořákem. Slibujeme, že si na (je) ZPÁTKY TOUR 2025 dáme extra záležet a nemůžeme se dočkat té pověstné atmosféry, která na našich koncertech panuje. Už teď vám můžeme a chceme slíbit, že tohle bude to nejenergičtější turné, jaké jsme kdy uspořádali.

Prodej vstupenek zahájíme oficiálně v pondělí 7. října v 18:00 hodin.

A abychom nezapomněli, čeká vás spousty dalších novinek, jako nový web, nové logo, vánoční překvapení a brzy přibude také nový merch…a hlavně máme opravdu VELKÉ plány, ale to vám budeme odtajňovat postupně 🔥😉

Dnes je jediná a hlavní informace – MAREK ZTRACENÝ (je) ZPÁTKY TOUR 2025. Díky, že jste na Marka, na celou jeho partu, počkali a nemůžeme se vás dočkat!

Vítejte na nové cestě .... 😉

Tým Marka Ztraceného

NeZtraťte další
novinky

Zpět na novinky